Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2531553860 & 2541401732 καθημερινά από 9πμ-2μμ info@goshoes.gr

Go shoes

Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

 
  Καλάθι 0
Καλάθι αγορών

You have no item in your shopping cart.

Βρίσκεστε στο:

Φορώντας παπούτσια Caprice αισθάνεσαι σαν να περπατάς στον αέρα. Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ τα καλύτερα υλικά και τα παπούτσια μας διαθέτουν διεθνώς κατοχυρωμένες καινοτομίες. 

Εξειδικευμένη μέθοδος κατασκευής

Η ευλυγισία αυτή οφείλεται σε μία ειδική σύνθεση εσωτερικής και εξωτερικής σόλας (Strago tehnology) που αυξάνει την άνεση κατά τη βάδιση.

 

1. ON AIR
Αεριζόμενος απορροφητικός πάτος

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός φοδραρίσματος και εσωτερικής σόλας, με πάνω από 300 ημισφαιρικές οδοντώσεις και ένα σύστημα διάτρησης με αεροκυψέλες, εγγυάται τέλεια μόνωση από ζέστη ή κρύο και προσδίδει περισσότερο από 60% απορρόφηση κραδασμών.

2. ULTRA LIGHT
Απολύτως ελαφριά

Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, τα Caprice ultra light ζυγίζουν λιγότερο από 100 γραμμάρια κατασκευασμένα από τα ελαφρύτερα υλικά και λεπτότερα δέρματα που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή.

3. ANTISHOKK
Απορροφητική δράση στο τακούνι

Ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος στο κέντρο του τακουνιού και προσδίδει σταθερότητα και 50% επιπλέον αντικραδασμικότητα, ανακουφίζοντας σπονδυλική στήλη και αρθρώσεις.

4. SUPER FLEXIBLE
Εξειδικευμένη μέθοδος κατασκευής

Η ευλυγισία αυτή οφείλεται σε μία ειδική σύνθεση εσωτερικής και εξωτερικής σόλας (Strago tehnology) που αυξάνει την άνεση κατά τη βάδιση.

1. ON AIR Αεριζόμενος απορροφητικός πάτος Ένας εξαιρετικός συνδυασμός φοδραρίσματος και εσωτερικής σόλας, με πάνω από 300 ημισφαιρικές οδοντώσεις και ένα σύστημα διάτρησης με αεροκυψέλες, εγγυάται τέλεια μόνωση από ζέστη ή κρύο και προσδίδει περισσότερο από 60% απορρόφηση κραδασμών. 2. ULTRA LIGHT Απολύτως ελαφριά Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, τα Caprice ultra light ζυγίζουν λιγότερο από 100 γραμμάρια κατασκευασμένα από τα ελαφρύτερα υλικά και λεπτότερα δέρματα που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. 3. ANTISHOKK Απορροφητική δράση στο τακούνι Ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος στο κέντρο του τακουνιού και προσδίδει σταθερότητα και 50% επιπλέον αντικραδασμικότητα, ανακουφίζοντας σπονδυλική στήλη και αρθρώσεις. 4. SUPER FLEXIBLE Εξειδικευμένη μέθοδος κατασκευής Η ευλυγισία αυτή οφείλεται σε μία ειδική σύνθεση εσωτερικής και εξωτερικής σόλας (Strago tehnology) που αυξάνει την άνεση κατά τη βάδιση.

Επικοινωνιαcontrol

Έχετε κάποια ερώτηση; Μη διστάσετε. Επικοινωνίστε μαζί μας

  • 2531553860 & 2541401732
  •  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 120, ΤΚ 67100 ΞΑΝΘΗ
Φορολογικά στοιχείαcontrol
  • Επωνυμία: Τσελεπίδου Δέσποινα
  • ΑΦΜ: 047218599
  • ΔΟΥ: Ξάνθης
  • Έδρα: 28 Οκτωβρίου 120 Ξάνθη
  • Αριθμός ΓΕΜΗ: 012354046000